Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.

1.png

Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink,

ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az üzletünknek helyet adó ingatlan értékesítésre kerül, ezért a továbbiakban online folytatjuk tevékenységünket ( http://webshop.atxcomp.hu ), illetve sokak örömére újra vállalunk kiszállást!

Elérhetőségeink:

Tel.: +36305708378

E-mail: info@atxcomp.hu

GLS csomagpontunk megszűnik, a csomagpontok listája itt található:

http://csomag.hu/csomagpont-kereso

 

Print

World of Tanks játék ajánló

Written by ATX Computer. Posted in Gamer szekció

Első és remélhetően nem az utolsó játék ajánlónkat olvashatjátok oldalunkon! :)

World of Tanks

 

A World of tanks egy csapatalapú 3D-s árkádosított online videojáték, hivatalos európai megjelenése 2011.április 13. Az alapkoncepció szerint a játék nem kerül pénzbe, azonban a hivatalos oldalon vásárolható ún. Prémium számla, melynek használata előnyhöz juttatja a játékost. 

 

A játékban különféle harckocsikkal ( ’30-as évektől a hidegháborúig terjedő időszakból) küzdhetünk meg az ellenséggel. Ez az alapjátékban három nemzetre ( Szovjet, Amerikai és Német) és azon belül  öt jól elkülöníthető tanktípusra( könnyű-, közepes-, nehéz tankok, páncélvadászok és önjáró lövegek) oszlik.  Ez a megjelenés óta két új nemzettel bővült ( Francia, Brit), de a fejlesztők már beígérték a kínai harckocsik megjelenését is.

 

Lássuk a játék lényegét.  A kezdetek kezdetén, midőn frissen regisztrált, még ropogós accountoddal belépsz a játékba a garázsban találod magad. Itt tárolod a tankjaidat, innen indulsz csatába velük.  Az alsó sávon látod az éppen birtokodban lévő járműveket és itt érheted el a rájuk vonatkozó összes fontos adatot( életerő, terhelés, súly, átütés, páncélzat, stb), melyek táblázva a jobb oldalon is megjelennek. Fölötte az aktuális tankon lévő felszerelést és kiegészítőket. A garázs bal oldalán kapott  helyet a tank legénysége, itt tudod őket módosítani illetve elbocsájtani vagy barakkba küldeni.

 

Visszakanyarodva az első belépéshez.  A játék elején az összes elérhető nemzet első szintű tankja áll a rendelkezésetekre. Ezekkel lehet csatába vonulni. Minden egyes meccsért kaptok egy bizonyos mennyiségű tapasztalati pontot és pénzt (xp). Előbbiért tudjátok a tank főbb moduljait ( motor, futómű, torony, ágyú, rádió) , illetve magasabb szintű tankokat fejleszteni, míg utóbbiért meg is vásárolhatjátok őket. Így haladtok szépen felfelé az ún. Tech tree-n ami  lényegében egy fejlődési útnak mondható. Ez a tech tree a játék megjelenése óta tíz szintes, ami azt jelenti hogy minden egyes nemzet minden ágán ( lásd fentebb) tíz tank fejleszthető ki.

 

Nézzük, mit is tudnak az egyes típusok:

 

könnyű tankok:  Főleg a játék elején érhetők el, jellemzően az első négy szinten ezeket lehet fejleszteni a könnyű és közepes ágon( kivéve a franciáknál, ahol egészen nyolcas szintig vannak könnyű tankok). Közös jellemzőjük a magas végsebesség, a jó gyorsulás és manőverezhetőség. Mindezekért cserébe nem rendelkeznek nagy tűzerővel és páncélzattal. Feladatuk leginkább az ellenséges játékosok helyzetének felfedése a tüzérség számára. Magasabb szinteken belőlük fejlődnek ki a közepes tankok melyek igyekeznek ötvözni a nehéz tank tűzerejét a könnyű mobilitásával.  A könnyű ág Főleg a tapasztaltabb játékosoknak ajánlott a többihez képest nehezebb játszhatósága miatt, de aki érez magában bátorságot, nyugodtan belevághat.

 

Közepes tankok: A legtöbb esetben ötös szinttől érhetők el.  Ezek a tankok átmenetet képeznek a könnyű és nehéz harckocsik között.  Erősségük a meglepetésszerű támadás és az azt követő visszavonulás. Főleg közelharcban hatékonyak, itt tudják ugyanis kihasználni mobilitási előnyüket a nehéz harckocsikkal, páncélvadászokkal vagy tüzérekkel szemben.

 

Nehéz tankok: Az igazi „nagyágyúk”. Brutális páncélzat, ehhez megfelelő brutális ágyúval társítva. Egy mozgó erőd. Ha szemtől szemben találkozol vele, térdre imához. Jellemzője a vastag ( legfőképp elől) páncél, nagyot sebző de lassan töltő ágyú, valamint hogy legtöbbjük igen lassú és nehezen fordul.  A tüzérek kedvelt célpontjai, ugyanakkor komoly ellenfelek.  Főleg középtávon hatékonyak, ahol  ki tudják használni tűzerejüket és nincsenek kitéve a lerohanásnak. Kezdésnek ideális választás lehet a játékkal való ismerkedésre, további próbálkozásra viszont a türelmesebb játékosoknak javasolt, mert az előre rohanó tankokra csúnya vég vár.


 

Páncélvadászok: A sunyi fajta. A legtöbbjüknek fix csövük van torony nélkül és a löveg forgatását testből oldják meg, épp ezért fordulékonyabbak a legtöbb tanknál. De itt jelentkezik is az egyik legnagyobb hátrány, miszerint ha leesik a lánctalpuk, tehetetlenekké válnak. Általában a szintjüknél erősebb ágyúval szerelik fel őket amivel a semmiből tüzelve iszonytató levésekre képesek. Mivel kialakításuk miatt nehezebb őket észrevenni ideális a kivárós játékra. Fontos azonban, hogy figyelj a hátad mögé, mert egy fürge felderítő kellemetlen tud lenni.  Érdemes mindenképpen kipróbálni őket, de a játékstílusuk miatt inkább tapasztaltabbaknak ajánlom.

 

Önjáró lövegek: Más néven a tüzérség. Közös bennük, hogy indirekt módon lőnek, a célpontot pedig madártávlatból jelölhetjük ki. Általában szegényes a lőszerkészletük ami még inkább baj a nehézkés célzás miatt, viszont lövedékeik az átlagos többszörösét sebzik, ami valamelyest kompenzálja a hiányosságát. A legnehezebben játszható az összes tanktípus közül a speciális irányítás miatt így kezdő tanknak semmiképp se javaslom, ellenben később mindenképp ruházz be egyre. Hidd el, megéri.

 

World of Tanks gépigénye:

Minimum *: 

CPU: 3GHz

RAM: 2GB

VGA: GeForce 8600GT (256 MB) / ATI HD 4550

HDD: 10 GB

Hálózat.

  

Ajánlott:

CPU: Core 2 Duo E6300

RAM: 2GB

VGA: GeForce 8600GT (256 MB) / ATI HD 4550

HDD: 10 GB

Hálózat.

 

*Minimális beállításokhoz elegendő, de a teljes játékélményhez mindenképpen javasolt kétmagos processzor beszerelése.

 

Ajánlataink

Bejelentkezés

custom made dresses online buy cheap designer prom dresses 2016 at queenofvictoria wedding dresses 2016