Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.

1.png
Print

Logitech Speaker System Z313

Written by ATX Computer. Posted in Akciók

Hallgathatsz zenét, nézhetsz videókat vagy TV - t a számítógépeden, de a PC hangszórói akkor sem tudnak olyan hangzásvilágot visszaadni, amilyenre vágynál. Ezért bemutatjuk a Logitech Speaker System Z313 hangrendszert, ami tökéletes megoldást jelent a leírt problémára. A praktikus kezelőpanelje megkönnyíti a hangerő szabályozását és a fejhallgatók csatlakoztatását. A 25 W RMS teljesítmény kellő mértékben kitölti a helységet hanggal. A kompakt subwoofert el is lehet dugni, akkor is gondoskodik a megfelelő mennyiségű és minőségi basszusokról, amik a ritmus élvezetéhez elengedhetetlenek. A rendszer telepítése sem igényel komoly szaktudást. Elég egyszerűen csatlakoztatni a hangszórókat a subwooferhez, majd azt a számítógéphez.

  • Praktikus kezelőpanel 
  • Kiegyensúlyozott hangzásvilág
  • Kompakt subwoofer
  • Egyszerű installáció

 


Ajánljuk zene hallgatásra, filmnézéshez, napi használatra, MP3-hoz, és minden olyan készülékhez, ahol fontos a tiszta hangzás, jó minőség.


Ajánlataink

Bejelentkezés

custom made dresses online buy cheap designer prom dresses 2016 at queenofvictoria wedding dresses 2016