Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.

6.png
Print

Routert ajánlunk

Written by ATX Computer. Posted in Ajánló

akciós router ajánlatunk

TENDA W316R 150Mbps vezeték nélküli N-es Router

802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.3, 802.3u

A W316R egy kompatibilis vezeték nélküli router amely akár 4-szer gyorsabb vezeték nélküli sebességet és 3-szor nagyobb lefedettséget képes nyújtani, mint a 802.11g eszközök, mindeközben kompatibilis maradt visszafelé a 802.11g/b eszközökkel.

Fejlessze otthoni hálózatát 150Mbps vezeték nélküli N-es sebességre. A W316R kiváló megoldást nyújt, hogy jobb vezeték nélküli teljesítményt érjen el, miközben megosztja a szélessávú internet kapcsolatot biztonságos vezeték nélküli hálózaton több számítógéppel is az otthonában.

Egy darab 5dBi-s külső antennával van ellátva az eszköz, ez végzi a gyorsabb fájlátvitelt és ez biztosítja a nagyobb lefedettséget, hogy az otthonában bárhol stabil kapcsolaton keresztül internetezhessen. A W316R ugyancsak el van látva egy 4 portos Ethernet switch-el, az extra felhasználói igények kiszolgálására.
A fejlett MIMO technológiának köszönhetően a W316R esetében jelentősen nőtt a hatótávolság. A MIMO technológia a visszaverődött jelet használja, hogy jelentősen megnövelje az átvitel erejét és hatótávolságát
A W316R könnyűvé teszi a vezeték nélküli hálózat otthoni beállítását, nincs szükség többé professzionális segítségre. Köszönhető ez a világ legintuitívabb interfészének. Három egyszerű lépesben vezeti önt végig az internet kapcsolat és a vezeték nélküli hálózat telepítésén. Miután ez az egyszerű folyamat befejeződött máris kész megosztani a nagysebességű hálózaton a fájlokat, média tartalmakat. Ahhoz, hogy megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést, támogatja a WPA/WPA2 biztonsági szabványokat. Ezek a szabványok biztosítják, hogy használhatja a legjobb titkosítást.
A W316R egy nagyszerű eszköz az ön számára, hogy megossza az internet kapcsolatát az otthonában vagy az irodájában. 

Üzletünkben is azonnal megvásárolható! 

Magyar nyelvű útmutató

Ajánlataink

Bejelentkezés

custom made dresses online buy cheap designer prom dresses 2016 at queenofvictoria wedding dresses 2016