Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.

9.png

Articles

Print

A legolcsóbb mobil tarifa

Written by ATX Computer. Posted in FB ajánló

  • Neked is magas a telefonszámlád? 
  • Te is szeretnél többet beszélni kevesebbért telefonodon?

Akkor jó hírünk van, amit ebben a cikkben meg is osztunk Veled!

Találtunk egy megoldást, amivel bárki 3 Ft-os percdíjon telefonálhat! Nem kell hozzá más, minthogy az alábbi rendszerek valamelyikét használd:

 

 

A magyarországi vezetékes számokat INGYEN hívhatjuk, de a 3 mobilszolgáltatót is CSAK 3 Ft/percért! Telefonunkon a mobilnetet (3G) vagy a WiFi-t használva hívásaink az internet segítségével bonyolódnak le, mára már tökéletes hangminőségben! A szolgáltatás egy rövid regisztráció után érhető el. Ezután több féle képpen tölthetjük fel egyenlegünket 12€ összeggel, mi a PayPal-t ajánljuk a megbízhatósága miatt! Ha valakinek ez gondot okoz, kérem keressen meg bennünket, megpróbálunk segíteni! ;) A feltöltés után máris kezdhetjük az olcsó telefonálást és ahogy mi sem, úgy Ti sem fogtok csalódni a rendszer használhatóságával kapcsolatban!

A szolgáltatásban az a fantasztikus, hogy ha külföldre megyünk nyaralni, akkor onnan is 3Ft/perc áron telefonálhatunk a szálloda WiFi-jét használva itthoni mobilhálózatokra! További előnye a rendszernek, hogy nem idegen vagy ismeretlen hívószámokat használ, hanem a saját számunkat küldi el a hívott félnek, így ha valakit esetleg nem érünk el, akkor minket fog vissza hívni az illető!

Minőség:

  • Megfelelő sávszélesség mellett tökéletes, de az olcsóbb mobilcsomagoknál esetleg akadozhat (érdemes nagyobb mobilcsomagra váltani, vagy WiFi-t használni)
  • Csúcsidőben esetleg akadozhat a szolgáltatás, de nem jellemző

 

Első lépések:

  • Regisztrálj a szolgáltató oldalán (ez teljesen ingyenes)
  • Töltsd fel egyenlegedet
  • Telepítsd a fenti linkek közül a megfelelőt készülékedre (Ha a linkre kattintasz, akkor a szolgáltató el is küldi Neked a hivatkozást, ahonnan le tudod tölteni az alkalmazást, amin keresztül indított hívások 3Ft/perc díjba kerülnek és a saját hívószámod kerül megjelenítésre a hívott félnél!)
  • Telepítés után bejelentkezel a regisztrációkor megadott felhasználói neveddel és jelszavaddal és Tádáááá, kész is!

 

Köszi, hogy elolvastad! Terjeszd Facebook oldalunkat, hogy mások is értesüljenek az ilyen és ehhez hasonló cikkeinkről!

Ajánlataink

Bejelentkezés

custom made dresses online buy cheap designer prom dresses 2016 at queenofvictoria wedding dresses 2016