Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.

9.png

Használt PC-Notebook

Print

Rólunk írták

Written by ATX Computer. Posted in Hasznos információk


Név: H. Viktor

Megrendelt termékek: komplett számítógép

Vélemény: "Nos, nem igazán szoktam írni ilyen leveleket, de úgy gondolom, hogy ez a bolt megérdemli.

Sajnos a legutóbbi PC-m már nagyon gyenge volt, mondhatjuk úgy is, hogy egy rakat szemét.
Ezért úgy gondoltam, hogy ideje beruházni új alkatrészekre.

Vettem egy : ASROCK 970 PRO3 R2.0 nevezetű alaplapot, ami árérték arányban 5-5. AM3/AM3+ foglalatú processzorokat támogat, így jött hozzá az : AMD FX-4130 AM3+ 3,8GHz BOX Black Edition nevezetű processzor, amit meg kell mondanom nagyon szeretek, mert renderelésnél pár perc alatt megcsinál egy 15-20 perces videót. (HD) Az alaplap ugye DDR3-as foglalatú, ezért jött a : Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 HYPERX Blu Edition nevezetű RAM-ból kettő darab, így 8GB-van a gépben. A ramok nagyon jók, idáig sehogy sem bírtam kihasználni. A ramok kinézete sem rossz, kívül egy hűtő alumíniumtok van rajta, ami segíti a melegedés ellen.

A táp sajnos szériahibás volt, sajnos bekapcsolásra sem volt képes, erről az engem a nagyon kedves Tillinkó Márta nevezetű hölgy tájékoztatott is, amit ezúton is szeretnék megköszönni neki!  Így helyette jött az 550W-s helyett az 500W-s.

A gépház egy imádni való :  Gigabyte Luxo X10 Black, ami ahhoz képest, hogy 4 nagy ventilátort tartalmaz, nagyon, de nagyon halk.

Vasárnap leadtam a rendelést, de kedden már itt volt. A csomagolás tökéletes állapotban volt, amikor megérkezett, ezt köszönöm az ATX-nek és a GLS Hungary futárszolgálatnak.

Összességében ez egy nekem nagyon bejövős gép, idáig még semmi problémám nem volt vele. Amit kifelejtettem, hogy az ATX csapata volt olyan kedves, hogy összerakta a gépet nekem, amit le is teszteltek.

Szefinek: Mégegyszer köszönöm az autogramot!

Köszönök mindent ATX! Legközelebb is titeket választalak."

Ajánlataink

Bejelentkezés

custom made dresses online buy cheap designer prom dresses 2016 at queenofvictoria wedding dresses 2016